Περιπετειώδης ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή

Περιπετειώδης ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή

Οι ληστές άρπαξαν 20.000 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν με την μοτοσικλέτα τους, που όμως δεν έπαιρνε μπροστά - Υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν έναν διερχόμενο να κατέβει από το μηχανάκι του, με το οποίο τελικά εξαφανίστηκαν

Περιπετειώδης ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Κομοτηνή









Κλείσιμο

Στιγμές τρόμου έζησαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Κομοτηνής όταν, λίγα λεπτά αφ' ότου άνοιξαν, βρέθηκαν μπροστά σε δυο ένοπλους κουκουλοφόρους που -προφανώς- γνώριζαν ότι δεν είχαν ακόμη καταθέσει σε τράπεζα τις εισπράξεις της περασμένης εβδομάδας.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο υποκατάστημα και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους των ταμείων, ζητώντας επιτακτικά να αδειάσουν τα συρτάρια από τις ταμειακές μηχανές. Άρπαξαν συνολικά περίπου 20.000 ευρώ και βγήκαν τρέχοντας στο δρόμο, όπου επιβιβάστηκαν σε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Όμως, η μηχανή δεν πήρε μπροστά και οι κουκουλοφόροι σταμάτησαν έναν διερχόμενο οδηγό μοτοποδηλάτου. Με την απειλή του όπλου τον ανάγκασαν να κατεβεί από το μηχανάκι και διέφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να τους εντοπίσουν, αλλά τα ίχνη τους είχαν χαθεί κι έτσι 'χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν το κλεμμένο δίκυκλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης