Κέρκυρα: Νεαροί ξήλωσαν τα κλιματιστικά ξενοδοχείου

Κέρκυρα: Νεαροί ξήλωσαν τα κλιματιστικά ξενοδοχείου

Τα κλιματιστικά επιστράφηκαν, ενώ σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία

Κέρκυρα: Νεαροί ξήλωσαν τα κλιματιστικά ξενοδοχείου
Να ζεσταθούν με… κλεμμένα air condition ήθελαν τρεις νεαροί που τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στην Κέρκυρα και ξήλωσαν όλες τις μονάδες κλιματισμού προκαλώντας ζημιά ύψους 4.000 ευρώ!

Η κλοπή έγινε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την εξιχνίασαν μια εβδομάδα αργότερα. Τα κλεμμένα κλιματιστικά βρέθηκαν στην κατοχή των τριών δραστών ηλικίας χρόνων 17, 18 και 27 χρόνων και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε άλλη μια κλοπή επαγγελματικού εξοπλισμού που είχε διαπράξει άλλοι νεαροί στις 20 Φεβρουαρίου, από μια περιφραγμένη υπαίθρια έκταση στην Κέρκυρα. Οι δράστες ηλικίας χρόνων 25 και 33 είχαν ξηλώσει ένα ολόκληρο σύστημα με εξοπλισμό αφαλάτωσης και άντλησης υδάτων, που βρέθηκε στην κατοχή τους και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Και σε βάρος αυτών σχηματίστηκε δικογραφία που προωθήθηκε στον εισαγγελέα του νησιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης