Τραγωδία στον Έβρο: Τρένο παρέσυρε ΙΧ - Δύο νεκροί

Τραγωδία στον Έβρο: Τρένο παρέσυρε ΙΧ - Δύο νεκροί

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο όπου δεν υπάρχουν μπάρες, λίγο πριν τη βόρεια έξοδο της πόλης - Εκείνη την ώρα όμως περνούσε από το σημείο τρένο το οποίο παρέσυρε το ΙΧ

Τραγωδία στον Έβρο: Τρένο παρέσυρε ΙΧ - Δύο νεκροί
Σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Σουφλί στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του
evros24, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο όπου δεν υπάρχουν μπάρες, λίγο πριν τη βόρεια έξοδο της πόλης.

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα της απόπειρας του 52χρονου ήταν το αυτοκίνητό του να παρασυρθεί από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία για περίπου 450 μέτρα, και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο 57χρονος συνεπιβάτης του να χάσουν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την ώρα του δυστυχήματος, γύρω στη μιάμιση μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχόπτωση. Το αυτοκίνητο εξερχόταν από ανώνυμη επαρχιακή οδό και ο οδηγός προσπάθησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή προκειμένου να "βγει" στο παλιό οδικό δίκτυο. Το τρένο παρέσυρε το όχημα, που εγκλωβίστηκε στους μπροστινούς τροχούς της αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα η ακινητοποίησή της να μην είναι δυνατή επί εκατοντάδες μέτρα και μέχρις ότου ο ένας τροχός βγήκε εκτός σιδηροτροχιάς.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια- Αλεξανδρούπολη, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μετεπιβιβαστεί σε λεωφορεία για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Σύμφωνα με το evros24.gr, και οι δύο επιβάτες του ΙΧ κατάγονται από χωριό του δήμου Σουφλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης