Σπείρα χτύπησε δέκα σπίτια και επιχειρήσεις στην Πιερία

Σπείρα χτύπησε δέκα σπίτια και επιχειρήσεις στην Πιερία

Μετά από πολύμηνες έρευνες οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνίασαν ως τώρα δέκα περιπτώσεις, αλλά η έρευνα συνεχίζεται

Σπείρα χτύπησε δέκα σπίτια και επιχειρήσεις στην Πιερία
Τρεις κρατούνται και ανακρίνονται και άλλοι τρεις αναζητούνται για συμμετοχή στη σπείρα που κρυβόταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων σε σπίτια, αποθήκες και επιχειρήσεις, οι οποίες είχαν γίνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας με λεία αξίας άνω των 30.000 ευρώ.

Μετά από πολύμηνες έρευνες οι άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνίασαν ως τώρα δέκα περιπτώσεις, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για το ενδεχόμενο τα μέλη της συμμορίας να έχουν διαπράξει και άλλες. Πάντως, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων έχει βρεθεί και σε αυτά περιλαμβάνονται πέντε οχήματα, ένα κυνηγετικό όπλο, δυο ποδήλατα, πλήθος αγροτικά μηχανήματα και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 24, 25 και 26 χρόνων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν άλλοι τρεις συνεργοί τους ηλικίας 51, 55 και 56 χρόνων που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης