Πωλούσε λαθραία ποτά με πλαστές ετικέτες

Πωλούσε λαθραία ποτά με πλαστές ετικέτες

Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Σ.Δ.Ο.Ε. Δυτικής Μακεδονίας για την επιβολή των προβλεπόμενων δασμών

Πωλούσε λαθραία ποτά με πλαστές ετικέτες
Έξυπνο κόλπο για να βγάζει κέρδος είχε βρει ένας 56χρονος, που αγόραζε φιάλες αλκοολούχων ποτών σε χαμηλές τιμές από γειτονικές βαλκανικές χώρες και αντικαθιστούσε τις ξενόγλωσσες ετικέτες τους με... ελληνικές, για να τις διαθέτει στο εμπόριο σε εγχώριες τιμές χωρίς να εντοπίζεται!

Με πληροφορίες που δόθηκαν από το Σ.Δ.Ο.Ε., οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου στον Κρόκο και ανακάλυψαν 341 φιάλες με διάφορα οινοπνευματώδη ποτά τις οποίες είχε εισάγει λαθραία στη χώρα. Μαζί με τα μπουκάλια, βρέθηκαν 43 δέματα με αυτοκόλλητες ετικέτες ποτών στα αγγλικά και τα ελληνικά, πλήθος ξενόγλωσσες ταινίες σφράγισης φιαλών πεταμένες στα σκουπίδια, χρησιμοποιημένες ξενόγλωσσες ετικέτες και αυτοκόλλητες ταινίες σφράγισης χαρτοκιβωτίων και ένα καρτελάκι με έξι αυτοκόλλητα μάρκας συγκεκριμένου ποτού!

Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Σ.Δ.Ο.Ε. Δυτικής Μακεδονίας για την επιβολή των προβλεπόμενων δασμών, ενώ ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πλαστογραφία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης