Το protothema.gr στην κορυφή της ενημέρωσης με 651.000 αναγνώστες

Το protothema.gr στην κορυφή της ενημέρωσης με 651.000 αναγνώστες

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν χθες την ειδησεογραφική ιστοσελίδα του ΘΕΜΑτος για να ενημερωθούν γρήγορα και αντικειμενικά  για τις πολιτικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα  των εκλογών. Εκείνοι που προτίμησαν να ενημερωθούν από το protothema.gr είναι περισσότεροι από εκείνους που διάλεξαν μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια

Το protothema.gr στην κορυφή της ενημέρωσης με 651.000 αναγνώστες
Με 651.000 επισκέπτες το protothema.gr  αναδείχθηκε μεγάλος  νικήτής στην μάχη της ενημέρωσης κατά την χθεσινή  ημέρα της εκλογικής ενημέρωσης. Με τις επιδόσεις του το protothema.gr επιβεβαίωσε τη θέση του ως η  κορυφαία ενημερωτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα. 

Η σοβαρότητα, η εγκυρότητα, η ταχύτητα και η πρωτοτυπία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πάγια συνταγή που εφαρμόζει η πολυμελής συντακτική ομάδα του protothema.gr,με την συμμετοχή ολόκληρου του δυναμικού του ΘΕΜΑτος και αυτό αποτυπώνεται στην προτίμηση των πολιτών. Για να γίνει  ακόμη πιο σαφής η επιτυχία του site, ενδεικτική είναι η σύγκριση, όχι με άλλες ιστοσελίδες που βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά, αλλά με τα ποσοστά τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών που εκ των πραγμάτων έχουν τον πρώτο λόγο στην κάλυψη της εκλογικής βραδιάς. 

Το 20,7% που επέτυχε ο Alpha TV κατά μέσον όρο στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού αντιστοιχεί σε 870.000 άτομα. Με δεδομένο ότι η πρόσβαση στην τηλεοπτική εικόνα είναι καθολική, κάτι που δεν ισχύει ακόμη για το διαδίκτυο, οι 651.000 επισκέπτες του protothema.gr συνιστούν μια επίδοση, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή. Χαρακτηριστικά, το 15% του Mega, αντιστοιχεί σε περίπου 638.000 άτομα, δηλαδή σε λιγότερους τηλεθεατές από τους επισκέπτες του protothema.gr. Εξίσου σημαντικό, είναι επίσης το γεγονός ότι η αγγλόφωνη εκδοχή του protothema.gr κατέγραψε διπλάσια επισκεψιμότητα, αποδεικνύοντας ότι η ιστοσελίδα αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Οι εξελίξεις που αφορούν στο πολιτικό παρόν αλλά κυρίως το μέλλον της εξελίσσονται ραγδαία και το protothema.gr βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. Η ροή σημαντικών ειδήσεων συνεχίζεται, η άμεση και από πρώτο χέρι ενημέρωση εξακολουθεί -όπως και η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας: Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο τέλος της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανόν να καταγραφεί άλλο ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας στο protothema.gr.

Το protothema.gr έχει καθιερώσει την παρουσία του στην κορυφή του ελληνικού διαδικτύου. Η επιτυχία δεν είναι τυχαία Στηρίζεται αφ' ενός στη συνεπή, οργανωμένη και σκληρή δουλειά δημοσιογράφων και τεχνικών που φροντίζουν για το περιεχόμενο. Αφ' ετέρου στους εκατοντάδες χιλιάδες των επισκεπτών που να εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που τιμά κάθε στιγμή του χρόνου του, κάθε «κλικ» που κάνει στα επιμέρους θέματά του. Και αυτή η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η καλύτερη επιβράβευση όλων όσοι εργάζονται στο protothema.gr, μια εμπιστοσύνη που δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από μια υπόσχεση εκ μέρους μας: Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιο γρήγοροι, ακόμη πιο έγκυροι και πιο αντικειμενικοί.  
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης