Με πλαστά χαρτιά θα έκλεβαν φορτηγά από εργοστάσιο

Με πλαστά χαρτιά θα έκλεβαν φορτηγά από εργοστάσιο

Είχαν φτιάξει ακόμη και υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση τριών Ι.Χ. φορτηγών, υπογεγραμμένη τάχα από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας!

Με πλαστά χαρτιά θα έκλεβαν φορτηγά από εργοστάσιο
Όλα τα είχαν προβλέψει τρεις Έλληνες για να αρπάξουν τα φορτηγά μιας βιομηχανίας γάλακτος που δεν λειτουργεί πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς. Είχαν φτιάξει ακόμη και υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση τριών Ι.Χ. φορτηγών, υπογεγραμμένη τάχα από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας!

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφαλείας που τους έπιασαν στα πράσα τη στιγμή που φόρτωναν τα αξίας 30.000 ευρώ οχήματα σε ένα φορτηγό και μια νταλίκα με ρυμουλκούμενο ιδιοκτησίας τους, δεν πείστηκαν ότι το έγγραφο ήταν γνήσιο. Επικοινώνησαν με τον 65χρονο νόμιμο εκπρόσωπο του εργοστασίου και έμαθαν ότι το ονοματεπώνυμο που αναγραφόταν σε αυτό του ήταν... άγνωστο! Έτσι, συνέλαβαν τους δράστες ηλικίας 34, 41 και 46 χρόνων. 

Το φορτηγό και η νταλίκα που ανήκουν στον 41χρονο και τον 46χρονο κατασχέθηκαν και τα τρία κλεμμένα φορτηγά αποδόθηκαν στον εκπρόσωπο της βιομηχανίας. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ο 46χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία.

*** Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος πέρασε από την κλοπή του Ι.Χ. φορτηγού ενός 36χρονου, που είχε γίνει στις 19 Δεκεμβρίου του 2013 στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, αλλά τελικά ο δράστης αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών. Πρόκειται για έναν 21χρονο Αλβανό, τα πλήρη στοιχεία του όπου προέκυψαν από την έρευνα του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης