Χρυσοθήρας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του

Χρυσοθήρας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του

Τα δενδρύλλια κάνναβης ο 54χρονος τα καλλιεργούσε από τον περασμένο Μάρτιο δεν βρέθηκαν αφού, όπως παραδέχθηκε, τα είχε ξεριζώσει τον Σεπτέμβριο

Χρυσοθήρας καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του
Όταν δεν περιποιούνταν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στη Χαλκιδική, έψαχνε κρυφά για κρυμμένους θησαυρούς ένας 54χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών  Πολυγύρου.

Τα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε από τον περασμένο Μάρτιο δεν βρέθηκαν αφού, όπως παραδέχθηκε, τα είχε ξεριζώσει τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, είχε στην κατοχή του πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 190,7 γραμμαρίων και άλλη μια με αποξηραμένους κλώνους βάρους 122 γραμμαρίων που προέρχονταν από αυτά.

Στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν ακόμη δυο συσκευασίες καπνού βάρους 724 γραμμαρίων για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι και ο ανιχνευτής μετάλλων με τον οποίο αναζητούσε λίρες, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής άσκησε στον 54χρονο δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης