Χρυσή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Φθιώτιδα

Χρυσή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Φθιώτιδα

Οι δυο κουκουλοφόροι άρπαξαν τα 40.000 ευρώ που φύλαγε ο 79χρονος στο σπίτι και όσα χρυσαφικά βρήκαν

Χρυσή ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στη Φθιώτιδα
Πρέπει να γνώριζαν πολλά για την οικονομική κατάσταση του ηλικιωμένου που λήστεψαν μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Κάλαμος του δήμου Μώλου, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, οι δύο άγνωστοι αλλοδαποί ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Οι δράστες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι από την κύρια είσοδο που ήταν ανασφάλιστη και ακινητοποίησαν τον 79χρονο ιδιοκτήτη και έναν 54χρονο που τον βοηθά σε διάφορες δουλειές, απειλώντας τους ο ένας με μαχαίρι και ο άλλος με λοστό. Τους οδήγησαν στην κουζίνα του σπιτιού και τους κλείδωσαν για να ψάξουν ανενόχλητοι τα δωμάτια.

Οι δυο κουκουλοφόροι άρπαξαν τα 40.000 ευρώ που φύλαγε ο 79χρονος στο σπίτι και όσα χρυσαφικά βρήκαν, αλλά πριν φύγουν άδειασαν και τις τσέπες του 54χρονου τον οποίο τραυμάτισαν ελαφρά και του πήραν άλλα 250 ευρώ! Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντάς τους κλειδωμένους. Πέρασαν δυο ώρες ώσπου να καταφέρουν να απελευθερωθούν τα θύματα και να καλέσουν την Αστυνομία, αλλά ήδη οι ληστές βρίσκονταν πια μακριά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης