Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων θύματα ληστών

Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων θύματα ληστών

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 72χρονη σύζυγός του κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι όταν οι άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και φορούσαν τους ακινητοποίησαν στο κρεβάτι τους και άρχισαν να τους χτυπούν

Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων θύματα ληστών
Σε νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό τους μέσα στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης από δυο αδίστακτους κακοποιούς που τους βασάνισαν χωρίς έλεος για να τους δείξουν πού είχαν χρήματα!

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 72χρονη σύζυγός του κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι όταν οι άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και φορούσαν τους ακινητοποίησαν στο κρεβάτι τους και άρχισαν να τους χτυπούν απαιτώντας να τους παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Όταν έκαμψαν κάθε πρόθεσή τους να αντισταθούν, οι εισβολείς ερεύνησαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν τις οικονομίες του ζεύγους ύψους 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά τα οποία άρπαξαν. Πριν εξαφανιστούν, έκοψαν τα καλώδια του σταθερού τηλεφώνου, πήραν τα κινητά των ηλικιωμένων και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 75χρονου. Μετά από αρκετή ώρα, τα θύματα κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες, αλλά οι δράστες είχαν γίνει καπνός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης