Κεφαλονιά: Έκοβαν τα κάγκελα σχολείου για να τα πουλήσουν!

Κεφαλονιά: Έκοβαν τα κάγκελα σχολείου για να τα πουλήσουν!

Οι περίοικοι που πήραν είδηση τον 38χρονο δράστη, ο οποίος είχε για βοηθό τον 16χρονο γιο του, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Παλικής οι οποίοι πρόλαβαν να τους τσακώσουν πριν καταστρέψουν την περίφραξη

Κεφαλονιά: Έκοβαν τα κάγκελα σχολείου για να τα πουλήσουν!
Δεν είχαν το θεό τους οι δυο «κυνηγοί» μετάλλων που δεν δίστασαν να ξηλώσουν τα μεταλλικά κιγκλιδώματα από την περίφραξη ενός σχολικού συγκροτήματος στην Κεφαλονιά με σκοπό να τα πουλήσουν και μάλιστα… υπό το φως του ήλιου!

Οι περίοικοι που πήραν είδηση τον 38χρονο δράστη, ο οποίος είχε για βοηθό τον 16χρονο γιο του, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Παλικής οι οποίοι πρόλαβαν να τους τσακώσουν πριν καταστρέψουν την περίφραξη. Στην κατοχή τους, μάλιστα, βρέθηκε ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου το οποίο είχαν ξηλώσει από το ίδιο σημείο! Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

*** Άφησαν στα «κρύα του λουτρού» τους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού σωματείου Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου Ηλείας οι «κυνηγοί» χαλκού! Μόλις τελείωσαν την προπόνηση και πήγαν στα αποδυτήρια για να κάνουν ντους, διαπίστωσαν ότι ζεστό νερό δεν… υπήρχε, επειδή άγνωστοι είχαν κλέψει τους χάλκινους σωλήνες του ηλιακού θερμοσίφωνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης