Εργαστήριο κατασκεύαζε ρούχα «μαϊμού»

Εργαστήριο κατασκεύαζε ρούχα «μαϊμού»

Κατασκεύαζε μπλούζες, παντελόνια και άλλα είδη ρουχισμού με τα σήματα και τις πατέντες γνωστής εταιρείας του εξωτερικού

Εργαστήριο κατασκεύαζε ρούχα «μαϊμού»
Οργανωμένο εργαστήριο που κατασκεύαζε «μαϊμού» μπλούζες, παντελόνια και άλλα είδη ρουχισμού με τα σήματα και τις πατέντες γνωστής εταιρείας του εξωτερικού, λειτουργούσε στην αποθήκη ενός καταστήματος ενδυμάτων στην πόλη της Ρόδου!

Οι άνδρες της Ασφαλείας έφτασαν στο κατάστημα ενός 44χρονου ερευνώντας την καταγγελία ενός καταναλωτή που διαπίστωσε ότι τα εμπορεύματα που είχε αγοράσει δεν ήταν γνήσια. Στο μαγαζί βρέθηκε 43 τεμάχια ειδών που αποτελούν προϊόντα απομίμησης και ο ιδιοκτήτης συνελήφθη. Όμως, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην αποθήκη της επιχείρησης, έμειναν άναυδοι.

Ο 44χρονος είχε εγκαταστήσει ολόκληρη… βιοτεχνία με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή «μαϊμού» προϊόντων στην οποία εργάζονταν ένας 30χρονος άνδρας, τέσσερις γυναίκες ηλικίας 39, 39, 39 και 57 χρόνων και ένας 27χρονος Πακιστανός! Κατασχέθηκαν πέντε κεντητικές μηχανές, δυο πρέσες αερομεταφοράς, μια μηχανή κοπής υφάσματος, πέντε υπολογιστές και ένας ψηφιακός εκτυπωτής.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για απάτη, πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί σημάτων και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης