Τι απαντά ο ΟΤΕ στις κατηγορίες της ΔΕΘ-Helexpo ότι φταίει για τον καφέ των 8,5 ευρώ

Τι απαντά ο ΟΤΕ στις κατηγορίες της ΔΕΘ-Helexpo ότι φταίει για τον καφέ των 8,5 ευρώ

Δεν εμπλεκόμαστε στον τιμοκατάλογο του επιχειρηματία, απαντά ο ΟΤΕ - Εμείς μόνο νοικιάσαμε τον χώρο, η επιλογή του εκμισθωτή του κυλικείου ανήκει στον ΟΤΕ υποστηρίζει η διοίκηση της ΔΕΘ

Τι απαντά ο ΟΤΕ στις κατηγορίες της ΔΕΘ-Helexpo ότι φταίει για τον καφέ των 8,5 ευρώ
«Νίπτουν τας χείρας τους» ΔΕΘ και ΟΤΕ για το περιστατικό με τον καφέ που κοστίζει 8,5 ευρώ στον Πύργο του ΟΤΕ μέσα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

Η διοίκηση της έκθεσης με ανακοίνωσή της «δείχνει» ως υπεύθυνο τον ΟΤΕ, ο οποίος με τη σειρά του  σε δική του ανακοίνωση εξηγεί ότι η εταιρεία δεν έχει καμία ανάμειξη στον τιμοκατάλογο του επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του καφέ. 

Κατά τη διοίκηση της ΔΕΘ ο ΟΤΕ ως ο εκμισθωτής μέχρι το 2024 του κτιρίου έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για τις εγκαταστάσεις και τις δράσεις μέσα σε αυτόν. «Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΤΕ έχει επιλέξει και ανάδοχο για τη λειτουργία του κυλικείου, που βρίσκεται εντός του Πύργου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo έχει ως εξής:

Κλείσιμο
«Ο Πύργος του ΟΤΕ, που βρίσκεται μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά το 1970 και παραχωρήθηκε προς χρήση για 30 χρόνια στον ΟΤΕ. Μετά την πάροδο των 30 ετών ενοικιάστηκε για 12 χρόνια στον ΟΤΕ και το 2012 ανανεώθηκε αυτή η σύμβαση για μία ακόμη δωδεκαετία. Οι εγκαταστάσεις και οι δράσεις, που εκμισθώνονται ή πραγματοποιούνται εντός του Πύργου του ΟΤΕ, αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα του μισθωτή, δηλαδή του ΟΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΤΕ έχει επιλέξει και ανάδοχο για τη λειτουργία του κυλικείου, που βρίσκεται εντός του Πύργου. Η σχέση της ΔΕΘ-HELEXPO και του ΟΤΕ είναι μία σχέση αποκλειστικά εκμισθωτή-μισθωτή και ως εκ τούτου ο εθνικός εκθεσιακός φορέας δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στην επιλογή αναδόχων για την εκμετάλλευση χώρων εντός του Πύργου».

Όπως όμως υποστηρίζει ο ΟΤΕ ούτε αυτός έχει την ευθύνη για τον τιμοκατάλογο ή τις επιλογές του επιχειρηματία «ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη για τη γενικότερη λειτουργία της επιχείρησής του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΤΕ έχει ως εξής:

«Η σχέση του ΟΤΕ με το κατάστημα εστίασης που βρίσκεται εντός του Πύργου είναι σχέση υπεκμίσθωσης χώρου και ο ΟΤΕ ούτε γνωρίζει, ούτε έχει καμία απολύτως ανάμειξη ή αρμοδιότητα στις επιλογές ή τον τιμοκατάλογο του επιχειρηματία-υπομισθωτή, ο οποίος
έχει και την αποκλειστική ευθύνη για τη γενικότερη λειτουργία της επιχείρησής του».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης