Μένει στο κελί ο «εκτελεστής» της κρητικής μαφίας

Μένει στο κελί ο «εκτελεστής» της κρητικής μαφίας

Ο 41χρονος Αλβανός κρατείται στις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Χανίων, αλλά σε λίγες ημέρες επρόκειτο να αποφυλακιστεί

Μένει στο κελί ο «εκτελεστής» της κρητικής μαφίας
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αρχές ασφαλείας της Κρήτης έναν από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στις δυο εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, επισπεύδοντας την έκδοση εντάλματος σύλληψης! Ο 41χρονος Αλβανός κρατείται στις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Χανίων, αλλά σε λίγες ημέρες επρόκειτο να αποφυλακιστεί!

Ο αλλοδαπός κακοποιός είχε καταγραφεί από τον «κοριό» να συνεννοείται για επιθέσεις που θα διέπραττε ο ίδιος και οι συνομιλητές του τον αποκαλούσαν συνθηματικά... «κάπρο» ή «φρέζα»! Πρόκειται για τον άνθρωπο που φέρεται να «γάζωσε» με Καλάσνικοφ το σπίτι ενός ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων που αναγκάστηκε να αναστείλει την λειτουργία των δύο καταστημάτων του με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία ύψους 500.000 ευρώ. 

Ο ίδιος κατηγορείται ότι ανέλαβε να φέρει ακτοπλοϊκώς από την Αθήνα δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι θα εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στο Λασίθι με σκοπό να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα, τους είχε δώσει εντολή σε περίπτωση που εκείνη αντιδρούσε, να την χτυπήσουν ακόμη και αν την σκότωναν! Οι αστυνομικοί πήγαν στις φυλακές, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου με την κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης. Ο αλλοδαπός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Στην δικογραφία που αποτελείται από 10.000 σελίδες, περιλαμβάνονται περισσότερα από 90 άτομα τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στις εγκληματικές οργανώσεις, άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό. Από αυτούς, έχουν προφυλακιστεί τρεις και άλλοι εννέα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης