Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του

Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτη θα απολογηθεί η μητέρα του 39χρονου θύματος του φρικτού φονικού

Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του
Κλείνει σήμερα ο κύκλος των απολογιών για το φρικτό έγκλημα που συνέβη τον Δεκαπενταύγουστο στο Άστρος Κυνουρίας με θύτη τον 75χρονο πατέρα και θύμα τον 39χρονο γιο του.

Λίγο μετά τις 10 ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το έγκλημα, και η 69χρονη σύζυγός του πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα Ναυπλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν η μητέρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πατέρας. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αναμένεται να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση, αν δηλαδή θα κριθούν ή όχι προφυλακιστέοι.

Ο 75χρονος, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορός του, υποστηρίζει ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τρεις φορές κατά του γιου του επειδή ο τελευταίος τον κακοποιούσε και του ζητούσε συνέχεια χρήματα. Μάλιστα, συμπληρώνει η υπεράσπιση του 75χρονου, είχε φτάσει στο σημείο το Πάσχα να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του πατέρα του. Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης