Νέος «Νέρωνας» συνελήφθη στο Βόλο

Νέος «Νέρωνας» συνελήφθη στο Βόλο

Ο 24χρονος δράστης πυρπολούσε κάδους απορριμμάτων κάνοντας την Πυροσβεστική να τρέχει και να μη φτάνει και αφήνοντας τους κατοίκους να μην έχουν πού να ρίξουν τα σκουπίδια τους...

Νέος «Νέρωνας» συνελήφθη στο Βόλο
Ένας νεαρός συνέχισε την... παράδοση που αναστατώνει εδώ και χρόνια την πόλη του Βόλου, με διάφορους επίδοξους «Νέρωνες» να πυρπολούν κάδους απορριμμάτων κάνοντας την Πυροσβεστική να τρέχει και να μη φτάνει και αφήνοντας τους κατοίκους να μην έχουν πού να ρίξουν τα σκουπίδια τους.

Φαίνεται πως ο 24χρονος Έλληνας ζήλεψε τη... «δόξα» των προηγούμενων εμπρηστών που έχουν συλληφθεί κατά καιρούς και «αρματώθηκε» με αναπτήρες, με τους οποίους ξεκίνησε να ανάβει φωτιές στους κάδους απορριμμάτων του Δήμου Βόλου. Μέσα σε λίγα λεπτά, παρέδωσε τρεις από αυτούς στις φλόγες με αποτέλεσμα να τους καταστρέψει ολοσχερώς.

Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν επτά αναπτήρες, οι οποίοι κατασχέθηκαν. Ο νεαρός εμπρηστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια διερευνά τα κίνητρα των πράξεών του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης