Ό,τι όνειρο και να έβλεπε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Λουτρό της Αμφιλοχίας, μετατράπηκε σε εφιάλτη -και μάλιστα... ολοζώντανο- όταν ξαφνικά άνοιξε με κρότο το παράθυρο του υπνοδωματίου τους!
Τρεις άγνωστοι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν ο ένας πίσω από τον άλλον στον κρεβατοκάμαρα και ο ένας από αυτούς ακινητοποίησε τον 89χρονο άνδρα και την 87χρονη σύζυγό του απειλώντας τους με ένα μαχαίρι. Οι άλλοι δυο άρχισαν να ερευνούν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια αναζητώντας τη λεία τους.
Τελικά, βρήκαν 300 ευρώ τα οποία άρπαξαν μαζί με τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης, αλλά πήραν και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου του ζεύγους. Βρήκαν το όχημα σταθμευμένο έξω από το σπίτι και διέφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;