Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έλαβε από τον εισαγγελέα ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θ. Πελεγρίνης, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα σε ανωμοτί κατάθεση για ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων, όπως αυτό της παράβασης καθήκοντος.
Ο κ. Πελεγρίνης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο εισαγγελέας κ. Ιωαννίδης με αφορμή αναφορά του υπουργού Παιδείας, αλλά και ανακοίνωση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου που του καταλόγιζε ευθύνες για την κατάσταση του Ιδρύματος.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.