Καστοριά: Είχε κρύψει στο φορτηγό του 228 κιλά κάνναβης
Ο 38χρονος είχε τοποθετήσει σε κρύπτη στην καρότσα του οχήματος 209 νάιλον συσκευασίες με τα ναρκωτικά
Για μεταφορά ναρκωτικών συνελήφθη χθες στο Γράμμο Καστοριάς ένας 38χρονος ο οποίος είχε κρύψει στην καρότσα του μικρού φορτηγού που οδηγούσε 209 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 228 κιλά κάνναβης!
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν το όχημα του άντρα έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση στοιχείων.
Μάλιστα, ο δράστης είχε αφαιρέσει από το φορτηγάκι τα στοιχεία αναγνώρισής του για αυτό και τώρα διεξάγεται έρευνα για την γνησιότητα των πινακίδων κυκλοφορίας και της αδείας κυκλοφορίας του.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.