Έφοδος στην ΕΡΤ: Η «μάχη» των πολιτικών στα social media

Έφοδος στην ΕΡΤ: Η «μάχη» των πολιτικών στα social media

Από Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι Γιώργο Βουλγαράκη το twitter πήρε «φωτιά» από τη στιγμή της επέμβασης της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο

Έφοδος στην ΕΡΤ: Η «μάχη» των πολιτικών στα social media
Ο ρόλος που παίζουν πλέον στην ενημέρωση τα social media φάνηκε και στην περίπτωση της εφόδου της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Από νωρίς το πρωί το twitter είχε πάρει «φωτιά» τόσο από πολίτες και αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να «τιτιβίσουν» στους υπόλοιπους τα τελευταία νέα από το σημείο, ανεβάζοντας ακόμη και φωτογραφίες, όσο και από πολιτικούς που προτίμησαν το διαδίκτυο από τη τηλεόραση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι πολιτικές «μάχες» που δίνονται καθημερινά μέσα από το συγκεκριμένο μέσο.

Την αρχή έκανε από νωρίς το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πληροφορήθηκε τις εξελίξεις από το μακρινό Καζακστάν (!) και έσπευσε να συγχαρεί το Νίκο Δένδια για την έφοδο.

Κλείσιμο

Ακολούθησε το αγανακτισμένο μήνυμα του Πάνου Καμμένου που έκανε λόγο για «δυνάμεις κατοχής που κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο».


Θέση για το ζήτημα πήρε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, αναρωτώμενος τι κάνουν εκεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «εκτός από το να ψάχνουν για λίγα ψηφαλάκια».


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, προτίμησε και αυτός το twitter, ρίχνοντας τις ευθύνες σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ενώ άφησε και υποννοούμενα για τις ψηφιακές άδειες.


Στο... χορό μπήκε με την σειρά του και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος τόνισε: «Η περιουσία του Ελληνικού λαου αποδίδεται και πάλι στον Ελληνικό λαό».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης