Έκρυβε ναρκωτικά παντού!

Έκρυβε ναρκωτικά παντού!

Δεν προλάβαιναν να βγάζουν ναρκωτικά από το σπίτι ενός νεαρού όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, οι άνδρες του Λιμενικού στην Καβάλα!

Έκρυβε ναρκωτικά παντού!

Δεν προλάβαιναν να βγάζουν ναρκωτικά από το σπίτι ενός νεαρού όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, οι άνδρες του Λιμενικού στην Καβάλα! Όπου κι αν έψαχναν, έβρισκαν συσκευασίες με κάνναβη και χάπια τα οποία σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες ναρκωτικών της πόλης!

Ο 33χρονος άνδρας είχε μπει στο στόχαστρο των λιμενοφυλάκων μετά από πληροφορίες που είχαν δεχτεί ότι είχε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και τις πωλούσε σε τοξικομανείς. Χρειάστηκαν… ώρες, όμως, για να βρεθούν όλες οι συσκευασίες που είχε καταχωνιάσει σε διάφορες κρυψώνες! Μοιρασμένες σε διάφορα σημεία, βρέθηκαν μια συσκευασία με 851 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλες εννέα με συνολικά 76,4 γραμμάρια και σπόροι κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, καθώς και δυόμισι ναρκωτικά χάπια.

Στο σπίτι βρέθηκαν και δυο χασισόδεντρα ύψους 10 και 20 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας και 600 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Δράμα, συνελήφθη ένας 44χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια σακούλα με 47,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης