Λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου και η τιμή τηςαμόλυβδης βενζίνηςστο κέντρο της Αθήνας θυμίζει... νησί μιας και έχει ξεπεραστεί (και με το παραπάνω) το φράγμα των 2 ευρώ ανά λίτρο.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σε βενζινάδικο στην περιοχή του Μεταξουργείου, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έφτασε στα 2,30 ευρώ το λίτρο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ σε αρκετά πρατήρια το πετρέλαιο φτάνει τα 2 ευρώ ενώ και η απλή αμόλυβδη έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας όπως διαπιστώνεται από το ρεπορτάζ, κάποια βενζινάδικα πωλούν την απλή αμόλυβδη 2.299 ευρώ το λίτρο. Οι οδηγοί που επιστρέφουν από τις διακοπές τους, διαπιστώνουν ότι και στην πρωτεύουσα οι τιμές των υγρών καυσίμων είναι πλέον πανάκριβες, δίχως να υπάρχει κάποια εξήγηση επ αυτού.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.