Στουμπ: «Είμαστε στο σωστό δρόμο για την Ελλάδα, εξαιρετικός ο Τσακαλώτος»

Στουμπ: «Είμαστε στο σωστό δρόμο για την Ελλάδα, εξαιρετικός ο Τσακαλώτος»

Όπως είπε, κατά τη συνάντηση διαπίστωσε πως υπάρχει «καλή συνεργασία και αυτοπεποίθηση», ενώ τόνισε πως θα συναντήσει ξανά τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ στο Eurogroup της Πέμπτης

Στουμπ: «Είμαστε στο σωστό δρόμο για την Ελλάδα, εξαιρετικός ο Τσακαλώτος»
Με ένα ιδιαίτερα θερμό «τιτίβισμα» αναφέρθηκε ο Φιλανδός υπουργός Οικονομικών Αλεξάντερ Στουμπ στον Έλληνα ομόλογό του Ευκλέιδη Τσακαλώτο και τη συνάντηση που είχε μαζί του το το πρωί της Δευτέρας.

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο κ.  Στουμπ αποκάλυψε πως είχε μια «καλή συνάντηση» με τον κ. Τσακαλώτο, τον οποίο χαρακτήρισε «εξαιρετικό και αξιόπιστο συνάδελφο».

Όπως είπε, κατά τη συνάντηση διαπίστωσε πως υπάρχει «καλή συνεργασία και αυτοπεποίθηση», ενώ τόνισε πως θα συναντήσει ξανά τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ στο Eurogroup της Πέμπτης.
Κλείσιμο

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έπειτα από τη συνάντηση, ο κ. Στουμπ ανέφερε πως υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει, αλλά «είμαστε στο σωστό δρόμο». Όπως σημείωσε, είναι σημαντική η αλληλουχία των γεγονότων που θα ακολουθήσει και υπογράμμισε ότι η Φινλανδία θέλει να συμμετέχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα και πως εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Ενόψει της συνεδρίασης των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, ο κ. Τσακαλώτος συναντάται διαδοχικά σήμερα, αύριο και μεθαύριο αντιστοίχως με τους τρεις «σκληρούς» υπουργούς Οικονομικών του ευρωπαϊκού Βορρά, δηλαδή τον Φιλανδό Αλεξάντερ Στουμπ, τον Ολλανδό Γερούν Ντάισεπλμπλουμ και τον Γερμανό Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

To tweet του κ. Στουμπ


Φωτογραφία από τη συνάντηση 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης