Στον Πειραιά ένα από τα μεγαλύτερα κοντέϊνερσιπ στον κόσμο

Στον Πειραιά ένα από τα μεγαλύτερα κοντέϊνερσιπ στον κόσμο

Δείτε φωτογραφίες - Το MSC Istanbul, που ναυπηγήθηκε το 2015 μπορεί να μεταφέρει 16.652 εμπορευματοκιβώτια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο

Στον Πειραιά ένα από τα μεγαλύτερα κοντέϊνερσιπ στον κόσμο
Στoν Πειραιά κατέπλευσε το εντυπωσιακό πλοίο ΜSC Istanbul  που ανήκει σε έναν από  τους μεγαλύτερους πελάτες του λιμανιού του Πειραιά εδώ και δεκαετίες, στην Mediterranean Shipping Company SA Geneva. Είναι νεότευκτο, ναυπηγημένο το 2015.

Το πλοίο έχει μεταφορική ικανότητα 16.652 εμπορευματοκιβωτίων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα που διαθέτει η εταιρεία.  Έπιασε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Συνδέει την άπω Ανατολή με την ανατολική Μεσόγειο

Πέρσι στον Πειραιά είχε καταπλεύσει το αδελφό του πλοίο το MSC London.

Η MSC  στα τέλη του 2014 αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα δραστηριότητα στην Ελλάδα δημιουργώντας  ένα  “Shared Services Documentation  Center”, με σκοπό την συγκέντρωση, επεξεργασία και διανομή πληροφοριών και υπηρεσιών σχετικών με την δραστηριότητα της,  στο παγκόσμιο δίκτυό της.

Με την νέα αυτή δραστηριότητά της, η  MSC Geneva δημιουργεί  150 νέες θέσεις εργασίας  μέσα στο 2015, με προοπτική οι θέσεις αυτές να αυξηθούν σε 250 στο άμεσο μέλλον, συνεισφέροντας  στην ελληνική οικονομία με προσφορά εργασίας αλλά  και αυξημένα έσοδα για το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία  και την αγορά γενικότερα.
Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης