Πελαγίδης για Τρόικα: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπλοφάρουν»

Πελαγίδης για Τρόικα: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπλοφάρουν»

Τι λέει για την Τρόικα ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Πειραιά - «Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να τα καταφέρει τον Φεβρουάριο», τονίζει ο Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης

Πελαγίδης για Τρόικα: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπλοφάρουν»
Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, και του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, το δίκτυο Bloomberg δημοσιεύει δηλώσεις του καθηγητή οικονομικής ανάλυσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπλοφάρουν», δήλωσε αναφερόμενος στην Τρόικα ο καθηγητής Πελαγίδης.

Κλείσιμο
«Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να τα καταφέρει τον Φεβρουάριο. Η κατάσταση θα χειροτερεύει καθημερινά και στην πρώτη γραμμή του δράματος θα είναι οι τράπεζες της χώρας», προειδοποίησε ο καθηγητής στο δίκτυο Bloomberg.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενημέρωσε τον Ντάισελμπλουμ σχετικά με την κατάσταση για περίπου μισή ώρα, πριν ο τελευταίος συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, το αμερικανικό δίκτυο επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει ένα νέο πλάνο ώστε να εστιάσει στην καταπολέμηση της διαφθοράς και την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων, αντί της μείωσης του ελλείμματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης