Νέα άνοδος στη Wall Street

Νέα άνοδος στη Wall Street

Σε νέα ρεκόρ οδήγησαν οι τεχνολογικές μετοχές Dow και S&P 500

Νέα άνοδος στη Wall Street
Με άνοδο έκλεισαν οι αμερικανικές μετοχές την Δευτέρα, με τον τεχνολογικό τομέα να ηγείται των κερδών, οδηγώντας τους Dow και S&P 500 σε νέα ιστορικά υψηλά,  συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία που ακολούθησε κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Ο Dow σημείωσε κέρδη +154 μονάδες ή 0,87% στις 17.959 μονάδες. Ο S&P 500 ενισχύθηκε 0,40% στις 2.079 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,33% στις 4.781 μονάδες.  

Κλείσιμο
Οι κυριότεροι δείκτες έκλεισαν με κέρδη, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν τα "στοιχηματίζουν" σε μία χαλαρή νομισματική πολιτική από την κεντρική τράπεζα, μετά της διαβεβαιώσεις της Fed από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι θα είναι “υπομονετική” στο timing που θα αυξηθούν τα επιτόκια.

Παρά τον σχετικά χαμηλό όγκο συναλλαγών -σε σύγκριση με τα δεδομένα της αμερικανικής αγοράς- λόγω των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, οι επενδυτές εμφανίζονται βέβαιοι ότι η αμερικανική οικονομία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και ως εκ τούτου διατηρούν τις θέσεις τους στις μετοχικές...

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης