Τι πουλάνε στην Ελλάδα Hermès, Prada, Dior και Louis Vuitton;

Τι πουλάνε στην Ελλάδα Hermès, Prada, Dior και Louis Vuitton;

«Πρωταθλήτρια» σε επίπεδο κερδών στην Ελλάδα είναι η... «πρωταθλήτρια» και στις τιμές Hermès, έστω κι αν προχώρησε στις αρχές του 2014 στο κλείσιμο του ενός από τα δύο καταστήματά της στην ελληνική αγορά

Τι πουλάνε στην Ελλάδα Hermès, Prada, Dior και Louis Vuitton;
Tι κι αν η παρουσία των υπερπολυτελών οίκων περιορίζεται πλέον στο κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι, το δια ταύτα είναι ότι το ελληνικό κοινό ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στα... κελεύσματα των νέων collection των κορυφαίων οίκων μόδας της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Οι πιο ακριβές φίρμες της ελληνικής αγοράς, η γαλλική Hermès, η επίσης γαλλική Dior, η ιταλική Prada και η Louis Vuitton εξακολουθούν, παρά την κρίση, να αποτελούν σταθερές αξίες για τις Ελληνίδες, προσβλέποντας πλέον και στα οφέλη από τον εισερχόμενο τουρισμό της Αθήνας: Για όσους κυκλοφορούν στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου είναι παραπάνω από εμφανές ότι ένα σημαντικό κομμάτι των αυξημένων πωλήσεων για τις υπερπολυτελείς φίρμες στη χώρα μας οφείλεται σε αυτά που ξοδεύουν πλέον οι επισκέπτες από την Κίνα, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή- το νέο «κύμα» τουριστών που αυξάνεται στη χώρα μας και συνδυάζει διασκέδαση με ψώνια σε αντίθεση με τους πιο «παραδοσιακούς» Δυτικοευρωπαίους που προτιμούν την Ελλάδα για τα αξιοθέατά της. Εξού άλλωστε και το γεγονός ότι πλέον ορισμένα από τα καταστήματα της Βουκουρεστίου προτιμούν πωλητές και πωλήτριες που μιλούν, εκτός των αγγλικών, ρωσικά ή ακόμη και κινέζικα…

Οι επιδόσεις των υπερπολυτελών οίκων, πάντως, στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι έχουν αντέξει μέσα στην κρίση και μάλιστα πλέον βλέπουν ακόμη καλύτερες ημέρες.

«Πρωταθλήτρια» σε επίπεδο κερδών στην Ελλάδα είναι η... «πρωταθλήτρια» και στις τιμές Hermès, έστω κι αν προχώρησε στις αρχές του 2014 στο κλείσιμο του ενός από τα δύο καταστήματά της στην ελληνική αγορά, στο πλαίσιο των διορθωτικών κινήσεων του ομίλου στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης