Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 932 εκατ. ευρώ

Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 932 εκατ. ευρώ

Η κεντρική διοίκηση παρουσίασε ταμειακό έλλειμμα 1.141 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2014 , έναντι ελλείμματος 2.760 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013

Ένα σπίτι παραμύθια με την υπογραφή Κραουνάκη - Νικολακοπούλου
Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 932 εκατ. ευρώ
Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 932 εκατ. ευρώ παρουσίασε ο κρατικός προϋπολογισμός το α' τρίμηνο του 2014, εάν συμπεριληφθούν έσοδα ύψους 62 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος και αφαιρεθούν δαπάνες ύψους περίπου 99 εκατ. ευρώ, που αφορούν στην αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η κεντρική διοίκηση παρουσίασε ταμειακό έλλειμμα 1.141 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2014 , έναντι ελλείμματος 2.760 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού, στα οποία δεν περιλαμβάνονται έσοδα ύψους 62 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος, διαμορφώθηκαν σε 10.529 εκατ. ευρώ, από 10.250 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης