Tο cd με τις 18 μεγαλύτερες επιτυχίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη “Λουκιανός Κηλαηδόνης-18 μεγάλες επιτυχίες” αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!!

Tο cd με τις 18 μεγαλύτερες επιτυχίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη “Λουκιανός Κηλαηδόνης-18 μεγάλες επιτυχίες” αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!!

ΜΟΝΟ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Tο cd με τις 18 μεγαλύτερες επιτυχίες  του Λουκιανού Κηλαηδόνη   “Λουκιανός Κηλαηδόνης-18 μεγάλες επιτυχίες”   αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!!

Μια συλλογή-φόρος τιμής σε έναν μοναδικό τραγουδοποιό, με όλα τα μεγάλα τραγούδια του σε ένα CD. Με το χιούμορ, τον διακριτικό σαρκασμό αλλά και τον ρομαντισμό του αξέχαστου «Λούκι».

 

Κλείσιμο

Λουκιανός Κηλαηδόνης - 18 Μεγάλες Επιτυχίες

 

Το ανεπανάληπτο, εντελώς ιδιαίτερο μουσικό αλλά και στιχουργικό ύφος του Λουκιανού Κηλαηδόνη είναι ταυτισμένο με μιαν ολόκληρη εποχή. Ίσως όμως κάθε εποχή να είναι ταυτισμένη με το διεισδυτικό, περιπαικτικό βλέμμα του «Λούκι», ενός καουμπόυ της ελληνικής μουσικής, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ, ούτε φτωχός σε έμπνευση και κυρίως ούτε μόνος. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν με μανία γιατί αποτύπωναν τις αντιφάσεις του σύγχρονου, καθημερινού Έλληνα, το έκαναν όμως με διακριτικότητα, με χιούμορ, με ρομαντισμό και, σαφέστατα, με απέραντη αγάπη.

Το ταλέντο του Λουκιανού Κηλαηδόνη υπήρξε πολύπλευρο, κάτι που πιστοποιείται από τα 18 υπέροχα τραγούδια του, τα οποία συνθέτουν την καταπληκτική συλλογή που αυτή την Κυριακή προσφέρει εκτάκτως στους αναγνώστες της η εφημερίδα Πρώτο ΘΕΜΑ.

Ο αγαπημένος και αξέχαστος «Λούκι», έστω και εάν νοσταλγούσε «νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν», άφησε στους αμέτρητους φίλους του μια μουσική κληρονομιά ανεκτίμητη.

Τραγούδια όπως το «Είμαι ένας φτωχός και μόνος κάουμπόυ», το «Πού βαδίζουμε κύριοι;» με την ιλιγγιώδη ονοματολογία και τα ερωτικά συμπλέγματα, το «Μια μέρα μιας Μαίρης» (Παναγιωταρά), «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών» (Λέμε «ναι») και πολλά άλλα, λένε όλα «ναι» στη ζωή, στην ελευθερία και την αξιοπρέπεια, λένε «ναι» στην αυθεντική δημιουργία. Γι' αυτό και δεν λένε «αντίο» σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, αλλά «ευχαριστούμε Λουκιανέ Κηλαηδόνη, θα τραγουδάμε μαζί σου για πάντα».

 

ΜΟΝΟ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης