Η εκπληκτική κοινωνική ταινία “SAMBA” είναι στο ΘΕΜΑ

Η εκπληκτική κοινωνική ταινία “SAMBA” είναι στο ΘΕΜΑ

Κωμωδία και δράμα ταυτόχρονα, μια ταινία για τις αντιφάσεις και τα διλήμματα της μεγάλης δοκιμασίας που λέγεται ζωή στον σύγχρονο κόσμο. Μέσα από τα μάτια ενός «αταίριαστου» ζευγαριού.

Η εκπληκτική κοινωνική ταινία “SAMBA” είναι στο ΘΕΜΑ
και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

H καταπληκτική κοινωνική ταινία «SAMBA» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ



Κλείσιμο
Μια σύγχρονη ιστορία που μοιάζει να εξελίσσεται δίπλα μας, καθώς αφηγείται την καθημερινότητα δύο ανθρώπων που, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αδικείται χωρίς να φταίει. Δύο διαφορετικές προσωπικότητες και δύο εξίσου διαφορετικές περιπτώσεις, ο Σαμπά και η Αλίς συναντώνται στη μέση ενός κοινωνικού κενού: Εκείνος είναι μετανάστης από τη Σενεγάλη που κάνει δύκολες και βαριές αλλά πάντα ευκαιριακές δουλειές, προκειμένου να επιβιώσει στη Γαλλία. Εκείνη από την άλλη ήταν ανώτατο στέλεχος σε μεγάλη επιχείρηση, έπαθε όμως υπερκόπωση, «κάηκε», γι' αυτό και εγκατέλειψε την καριέρα της για να βρει τον εαυτό της. Ο αγώνας του Σαμπά και της Αλίς είναι κοινός, μιας και αμφότεροι πασχίζουν να απαλλαγούν από όλα όσα τους πληγώνουν και τους απαγορεύουν να ζήσουν ελεύθερα, χωρίς φράκτες και εμπόδια που κάνουν τη ζωή τους μια επώδυνη δοκιμασία.

Μέσα από δεκάδες επεισόδια, πολλά από τα οποία είναι κωμικά, αναδεικνύεται το δράμα και η κωμωδία της σημερινής ύπαρξης σε μια κοινωνία που γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Κοντολογίς, το «Samba» είναι μια ταινία για την καλή αλλά και για την ανάποδη της ζωής -γι' αυτό και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην τo χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης