Πλήθος επωνύμων στο λαμπερό πάρτι του texnospito.gr!

Πλήθος επωνύμων στο λαμπερό πάρτι του texnospito.gr!

Το texnospito.gr έχει γίνει ευρέως γνωστό τα τελευταία 2 χρόνια παρέχοντας ενημέρωση για εκδηλώσεις, κριτικές, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς αλλά και προτάσεις εξόδου για την Ελλάδα και το εξωτερικό, με άποψη και έναν πολύ ιδιαίτερο, μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ στηρίζει ενεργά τους νέους δημιουργούς καθώς και καινούργιες μορφές τέχνης

Πλήθος επωνύμων στο λαμπερό πάρτι του texnospito.gr!
Μ’ ένα λαμπερό πάρτι γιορτάστηκαν τα 2 χρόνια λειτουργίας του δημοφιλούς site texnospito.gr, την Πέμπτη 28/11 στο Yolo. Πλήθος επωνύμων αλλά και φίλοι της ιστοσελίδας τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και διασκέδασαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα.

Ανάμεσά τους οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου και Θωμαΐς Ανδρούτσου. Eκεί και ο Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, αλλά και οι Χριστίνα Τσάφου, Γιάννης Μποσταντζόγλου με τη Δήμητρα Παπαδήμα, Σπύρος Πούλης, Βάσω Γιουλιελμάκη, Έλενα Κρίτα, Αντώνης Κρόμπας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Χριστίνα Μαραγκόζη, Άννα Τζαφέρη, Ηλίας Πανταζόπουλος, Γιώργος Δημόπουλος και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και φίλοι της σελίδας.

Η δυναμική ομάδα του texnospito είναι: Χρήστος Μπάτζιος (ιδιοκτήτης και διευθυντής της σελίδας και της PROMiS Media), Σπύρος Μιχαλόπουλος, Ηλίας Παπαχαραλάμπους, Βασίλης Τσικάρας, Ντονατέλλα Αδάμου, Μάκης Καπάτος, Στέλλα Τυρταίου, Αγγελική Νταλαπέρα, Πέτρος Πέτρου, Χριστίνα Καϊάφα, Μαρία Κωνσταντάκη, Χρήστος Αντωνάκος, καθώς επίσης και 8 αρθρογράφοι από χώρες του εξωτερικού, που μεταδίδουν τον παλμό των εξελίξεων εκτός συνόρων και για ευνόητους λόγους δεν παραβρέθηκαν στην βραδιά.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως μερικοί από τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν συνεργάζονται με την ιστοσελίδα ως αρθρογράφοι, με δικές τους στήλες, ενώ νέες στήλες θα εγκαινιαστούν τις επόμενες μέρες που θα περιλαμβάνουν και μερικές πολύ πρωτότυπες λειτουργίες της σελίδας.

Το texnospito.gr έχει γίνει ευρέως γνωστό τα τελευταία 2 χρόνια παρέχοντας ενημέρωση για εκδηλώσεις, κριτικές, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς αλλά και προτάσεις εξόδου για την Ελλάδα και το εξωτερικό, με άποψη και έναν πολύ ιδιαίτερο, μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ στηρίζει ενεργά τους νέους δημιουργούς καθώς και καινούργιες μορφές τέχνης.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης