Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ...επί σκηνής!

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ...επί σκηνής!

Συνάδελφοι από διαφορετικά τμήματα δημιούργησαν ...ετερόκλητα καλλιτεχνικά μπουλούκια και έπαιξαν ρόλους, έπιασαν μουσικούς ρυθμούς και χόρεψαν χέρι με χέρι, μέσα στον χώρο εργασίας τους

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ...επί σκηνής!
Η πρωτοβουλία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να διοργανώσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα διασκέδαζε και ταυτόχρονα θα ενδυνάμωνε τους δεσμούς μεταξύ των εργαζόμενων της, οδήγησε σε μία αλυσιδωτή έκρηξη ταλέντου!

Συνάδελφοι από διαφορετικά τμήματα της εταιρίας, μάνατζερς μαζί με πωλητές, εργαζόμενοι στο τμήμα μάρκετινγκ παρέα με στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών, δημιούργησαν ...ετερόκλητα καλλιτεχνικά μπουλούκια και έπαιξαν ρόλους, έπιασαν μουσικούς ρυθμούς και χόρεψαν χέρι με χέρι, μέσα στον χώρο εργασίας τους και μάλιστα κατά τη διάρκεια του κανονικού ωραρίου τους!
 
Οι εργαζόμενοι δήλωσαν εθελοντικά συμμετοχή σε μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων όπως «Υποκριτικό Παιχνίδι», «Μουσική» και «Χορός-Κίνηση» και για δύο ώρες κάθε εβδομάδα, άφηναν ποντίκια, υπολογιστές και συνθέτες εταιρικές παρουσιάσεις για να παρακολουθήσουν  το δίωρο σεμινάριό τους.


Κλείσιμο
 
Υπό την καθοδήγηση του ηθοποιού Δημήτρη Κουρούμπαλη για το υποκριτικό παιχνίδι,
του συγκροτήματος Burger Project για τη μουσική και της χορογράφου Μαργαρίτας Τρίκκα για τον χορό, οι εργαζόμενοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας πήραν μια ανάσα ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, «ζεσταίνοντας» παράλληλα τις μεταξύ τους σχέσεις.
 


Όσοι επέλεξαν  το εργαστήριο της υποκριτικής έφτιαξαν τη δική τους θεατρική ομάδα, δουλεύοντας ασκήσεις υποκριτικής, μέσα από θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμούς. Μάλιστα, μετά το τέλος των εργαστηρίων εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις τους και να παρουσιάσουν ένα δικό τους θεατρικό έργο στην υπόλοιπη εταιρεία!
 


Η ομάδα του εργαστηρίου της μουσικής ηχογράφησε το δικό της τραγούδι, με την καθοδήγηση και συμβολή των Burger Project φυσικά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους, μιας και μουσική και στίχοι γράφτηκαν από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι  έπαιξαν και τα μουσικά όργανα, αλλά και τραγούδησαν!
 


Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα ίδια ή και ακόμη περισσότερα δημιουργικά εργαστήρια και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της ανά την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζόμενους της να αναπτύξουν νέα ενδιαφέροντα, δεξιότητες και φυσικά να χτίζουν ακόμα ισχυρότερες ομάδες στον  επαγγελματικό στίβο ή ...επί σκηνής!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης