Fantastic Four: Η ομάδα των Marvel Comics με super ήρωες επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Fantastic Four: Η ομάδα των Marvel Comics με super ήρωες επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Επιτέλους το νέο σήκουελ των Fantastic Four είναι εδώ.

Fantastic Four: Η ομάδα των Marvel Comics με super ήρωες επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!
Τέσσερις από τους πιο διάσημους νεαρούς σταρ του Χόλιγουντ -ο Μάιλς Τέλερ, η Κέιτ Μάρα, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και ο Τζέιμι Μπελ- πρωταγωνιστούν στην πιο εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού, που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε για τους κινηματογραφικούς σούπερ ήρωες.

Στο «Fantastic Four», μια ετερόκλητη ομάδα νεαρών ιδεαλιστών εξερευνητών μεταφέρεται σε μία παράλληλη, επικίνδυνη διάσταση κατά τη διάρκεια ενός φιλόδοξου επιστημονικού πειράματος. Εκεί, τα σώματά τους μεταλλάσσονται και αποκτούν μοναδικές υπερφυσικές δυνάμεις. 

Οι τέσσερις ήρωες θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή στη Γη, αλλά και να ξεπεράσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν την θανάσιμη απειλή ενός πρώην συμμάχου τους ως οι Fantastic Four – η καλύτερη ελπίδα που έχει η ανθρωπότητα για την επιβίωσή της.

Οι Fantastic Four κατέχουν μια ξεχωριστή και πολύτιμη θέση στην μακρά ιστορία των Marvel Comics, ως η πρώτη ομάδα σούπερ ηρώων, η επιτυχία των οποίων ευθέως επηρέασε την δημιουργία των Avengers και των X-Men. Το πρώτο τεύχος της σειράς Fantastic Four, με την υπογραφή του θρυλικού Σταν Λι και του Τζακ Κίρμπι, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1961, άμεσα επηρεασμένο από την διάσπαρτη ανησυχία της εποχής για την πυρηνική ενέργεια και τη ραδιενέργεια.

Οι Fantastic Four σήμαναν την έναρξη μιας λαμπρής εποχής της Marvel, η οποία θα συνέχιζε με ήρωες όπως ο Spider-Man και ο Hulk, και 43 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση άνοιξαν έναν νέο κύκλο περιπετειών, με τίτλο «Ultimate Fantastic Four». Ο κύκλος αυτός, ο οποίος σύστησε εκ νέου την ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν τις δυνάμεις τους, είναι αυτός που ενέπνευσε την νέα αυτή ταινία.
Κλείσιμο

Δείτε το trailer 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης