Angelina Jolie: Θα σκηνοθετήσει την υπερπαραγωγή «Captain Marvel»

Angelina Jolie: Θα σκηνοθετήσει την υπερπαραγωγή «Captain Marvel»

Θα είναι η πρώτη παραγωγή της Marvel με υπερήρωα μία γυναίκα

Angelina Jolie: Θα σκηνοθετήσει την υπερπαραγωγή «Captain Marvel»

Μετά την επιτυχία του σκηνοθετικού της ντεμπούτου «Unbroken», της ταινίας που αναφέρεται στην ζωή του Ολυμπιονίκη και βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Λούις Ζαμπερίνι, η Αντζελίνα Τζολί κάθεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη σταρ, θα σκηνοθετήσει την υπερπαραγωγή «Captain Marvel». Αυτή είναι η πρώτη ταινία των στούντιο Marvel με υπερήρωα μια γυναίκα.

Το σενάριο της ταινίας θα φέρει επίσης γυναικεία υπογραφή. Οι υπεύθυνοι της Marvel έχουν ήδη συμφωνήσει με τις σεναριογράφους, την Νικόλ Πέρλμαν («Οι φύλακες του γαλαξία») και τη Μεγκ ΛεΦοβ.
Κλείσιμο

Ίσως με αυτή την κίνηση, οι παραγωγοί της Marvel θέλουν να δείξουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στις γυναίκες του Χόλιγουντ, τη στιγμή που οι στατιστικές δείχνουν ότι τα κινηματογραφικά στούντιο είναι «ανδροκρατούμενα».

Σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές, μόνο το 25% των ταινιών να σκηνοθετούνται από γυναίκες και μόλις το 6% των υπερπαραγωγών. Για άνιση αντιμετώπιση των δύο φύλων στο Χόλιγουντ, έχουν κάνει λόγο πολλές σταρ του κινηματογράφου, όπως η Tζέιν Φόντα, η Πατρίσια Αρκέτ και η Έλεν Μίρεν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης