Taylor Swift: Κορυφαία σε πωλήσεις για το 2014

Taylor Swift: Κορυφαία σε πωλήσεις για το 2014

Το άλμπουμ της «1989», πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του

Taylor Swift: Κορυφαία σε πωλήσεις για το 2014

Μία εβδομάδα χρειάστηκε η Taylor Swift, και μάλιστα την τελευταία του Δεκεμβρίου του 2014, για να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των πωλήσεων. Το άλμπουμ της τραγουδίστριας «1989» έκλεισε την χρονιά ως το κορυφαίο σε πωλήσεις άλμπουμ. Την πρώτη εβδομάδα
της κυκλοφορίας του, πούλησε  1 εκατομμύριο αντίτυπα. Σήμερα, μόλις εννέα εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ της Swift  βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων, εκθρονίζοντας, το soundtrack της ταινίας της Walt Disney Records, «Frozenn.

Το «1989», το οποίο  κυκλοφόρησε μέσω της Big Machine Records, πούλησε 3.66 εκατομμύρια κόπιες το 2014, σύμφωνα με την Nielsen Music, ενώ το άλμπουμ «Frozen» έμεινε στα 3.53 εκατομμύρια. 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ποτέ δεν αμφέβαλε ότι το πέμπτο της άλμπουμ θα σημειώνε τρελές πωλήσεις: «Όλοι, μέσα και έξω από τον κόσμο της μουσικής, μου έλεγαν ότι η γνώμη μου και η οπτική μου γωνία ήταν αφελής και υπερβολικά αισιόδοξη, ακόμα και οι άνθρωποι της εταιρείας μου. Όταν πήραμε τους αριθμούς για την πρώτη μέρα πωλήσεων,  ξαφνικά, δεν φαινόμουν τόσο αφελής πια», ανέφερε η Swift στο Billboard.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης