3η χρονιά για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Μουσείου «Την Κυριακή... πάμε Μουσείο;...»

3η χρονιά για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Μουσείου «Την Κυριακή... πάμε Μουσείο;...»

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Την Κυριακή... πάμε Μουσείο;..." οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το Ολυμπιακό Μουσείο

3η χρονιά για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Μουσείου «Την Κυριακή... πάμε Μουσείο;...»

Το πρόγραμμα "Την Κυριακή... πάμε Μουσείο;..." απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και υλοποιείται με τη μορφή θεματικών κύκλων κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, εντός της μόνιμης έκθεσης Ολυμπιακών Αγώνων, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να γνωρίσουν τους Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες και τα αθλήματα που εκπροσωπούν, με ψυχαγωγικό και δημιουργικό τρόπο.
   Ο δεύτερος θεματικός κύκλος, με τίτλο "Γνωρίζω τα Ολυμπιακά Αθλήματα", που έρχεται ως συνέχεια του πρώτου, με τίτλο "Ανακαλύπτω το Ολυμπιακό Μουσείο της χώρας μου", αποτελείται από εκπαιδευτικές δράσεις που γίνονται με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των Ολυμπιονικών, των Παραολυμπιονικών, των πρωταθλητών και άλλων αθλητών και συλλόγων.
   Σκοπός της δράσης "Πάμε Μουσείο;..." είναι η εξοικείωση της οικογένειας με τον χώρο του μουσείου και του αθλητισμού και η μεταλαμπάδευση των αρχών του "ευ αγωνίζεσθαι" και του Ολυμπισμού στις νέες γενιές.
Κλείσιμο
   Η συμμετοχή στα προγράμματα για οικογένειες είναι δωρεάν (το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και στους γονείς τους). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του μουσείου

http://olympicmuseum-thessaloniki.org
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης