To Citroen C3 ξεπερνά τις 300.000 πωλήσεις

To Citroen C3 ξεπερνά τις 300.000 πωλήσεις

Σε λιγότερο από 18 μήνες, η 3η γενιά του Citroen C3 κατάφερε να σημειώσει πάνω από 300.000 πωλήσεις στην Ευρώπη δικαιώνοντας τους ανθρώπους της γαλλικής φίρμας.

To Citroen C3 ξεπερνά τις 300.000 πωλήσεις
Το νέο C3 ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη προς τα τέλη του 2016, συγκεντρώνοντας αμέσως τους προβολείς της δημοσιότητας με τον νεανικό του χαρακτήρα.
 Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Γάλλοι, το μικρό μοντέλο διαγράφει μια πετυχημένη εμπορική πορεία αφού οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 46% μέσα στην προηγούμενη χρονιά. 

Όπως προκύπτει, το 45% των αγοραστών  του C3 επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ το 66% δίνει έμφαση στις επιλογές εξατομίκευσης και κυρίως στη διχρωμία της οροφής. Παράλληλα, τα Airbumps στα πλαϊνά του μοντέλου έχουν κερδίσει την προσοχή του κοινού, καθώς πάνω από το 55% των C3 που πωλούνται στην Ευρώπη εξοπλίζονται με αυτά. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Citroen ισχυροποιεί ολοένα και περισσότερο τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού μετά το C3 Aircross, μέσα στη χρονιά θα λανσαριστούν τα νέα C4 Cactus & C5 Aircross. 

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης