Η φίρμα από την Sant’Agata Bolognese βρίσκεται στην τελική φάση έρευνας και σχεδίασης που αφορά το νέο της μοντέλο, τέταρτο κατά σειρά μετά τις Huracan, Aventador και Urus, το οποίο σύμφωνα με επίσημες πηγές θα διαθέτει τέσσερις θέσεις.
Κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MSB του VW Group
, όμοια με αυτή των Porsche Panameraκαι Bentley Continental GT. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Lamborghini, το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021.
Η ιταλική εταιρεία έχει ήδη διπλασιάσει το μέγεθος της μονάδας παραγωγής, με σκοπό να μπορέσει να καλύψει τις αναμενόμενες επιπλέον ανάγκες, που θα προκύψουν μετά την παρουσίαση τηςUrus.
Κλείσιμο
Πάντως, η Lamborghini δεν έχει δώσει ακόμη το «πράσινο» φως για το εν λόγω μοντέλο, καθώς προέχει το κατά πόσο μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο carbon πλαίσιο, που θα αποτελεί την βάση για τα μελλοντικά της supercar.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.