Νέο video για τη BMW M5

Νέο video για τη BMW M5

Λίγα 24ωρα απομένουν για τα αποκαλυπτήρια της νέας M5 (θα πραγματοποιηθούν στις 21 Αυγούστου) και η BMW ξεκίνησε τα video teasers για να μας κρατάει σε αγωνία.

Νέο video για τη BMW M5
«Με αφετηρία το απίστευτο», είναι το σλόγκαν του σύντομου βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βαυαρική εταιρεία ενόψει της πρεμιέρας του πανίσχυρου σεντάν που θα παίρνει ώθηση από V8 M Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 4.4lt. Και παρότι ακόμα δεν έχουμε επίσημα στοιχεία για τη δυναμική του, εκτιμάται πως θα προσφέρει περί τα 600 άλογα και περισσότερα από 721 kgm ροπής.

Αυτή η ισχύς θα περνά στο δρόμο μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων ενώ το… ζουμί της ιστορίας είναι το σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα διαθέτει η BMW M5 και χάρη στο οποίο τα 0-100 θα έρχονται σε λιγότερα από 3.5sec! Μη βιαστείτε να αφορίσετε τη νέα M επειδή δεν είναι παραδοσιακή… «πισωκούνα». Οι Γερμανοί υπόσχονται πως η νέα M5 «θα έχει την ευελιξία και την ακρίβεια ενός μοντέλου με την κίνηση στον πίσω άξονα, με την πρόσφυση ενός τετρακίνητου.

Το σύστημα M xDrive θα περνά την κίνηση στον εμπρός άξονα μόνο όποτε αυτό είναι απαραίτητο ενώ όπως διαρρέει, θα υπάρχει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης της τετρακίνησης. Εκτός αυτού, η νέα M5 θα εφοδιάζεται με το προηγμένο διαφορικό Active M που θα διανέμει βάσει αναγκών την κίνηση ανάμεσα στους δύο πίσω τροχούς. Περισσότερα στις 21 Αυγούστου ενώ η φυσική πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης