Μανία με το νέο σύστημα φωτισμού της Opel

Μανία με το νέο σύστημα φωτισμού της Opel

Στη Γερμανία, το ένα στα τρία Astra παραγγέλνεται με το αποτελεσματικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix.

Μανία με το νέο σύστημα φωτισμού της Opel
Στη γειτονική Ελβετία, περίπου το 45% των αγοραστώνOpel 
Astra επιλέγει IntelliLux LED matrix ενώ έχει κερδίσει την π των Αυστριακών καταναλωτών με πάνω από 40% των οχημάτων που πωλούνται εκεί.

Παράλληλα, το IntelliLux LED matrix είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε Φινλανδία και Σουηδία (37% στην κάθε χώρα). Ωστόσο, ακόμα και αυτά τα εντυπωσιακά ποσοστά επισκιάζονται από την επιτυχία του συστήματος στη Νορβηγία, όπου το 84% των νέων Opel Astra που κυκλοφορούν στους δρόμους εφοδιάζεται με την τεχνολογία φωτισμού του μέλλοντος.
Κλείσιμο

«Είμαστε εμφανώς ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του συστήματος φωτισμού IntelliLux LED matrix. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η φιλοσοφία εκδημοκρατισμού της τεχνολογίας που εφαρμόζουμε προσφέροντας καινοτόμες και προσιτές λύσεις βρίσκει απήχηση στους πελάτες. Οφείλω να συγχαρώ τους μηχανικούς μας γι’ αυτό το άκρως αποδοτικό σύστημα που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη νυχτερινή οδήγηση αυξάνοντας την ασφάλεια για τον οδηγό και τους γύρω του», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel, Peter Christian Küspert.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης