Το νέο Citroen C3 και σε... feel

Το νέο Citroen C3 και σε... feel

Μόλις που πέρασε τα σύνορα το νέο... σέξι μικρό της Citroen και οι Γάλλοι δεν έχουν ησυχία παρουσιάζοντας μία ακόμα έκδοση.

Το νέο Citroen C3 και σε... feel
Όπως φαίνεται η Citroen έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει το πιο ηχηρό λανσάρισμα μοντέλου της εδώ και δεκαετίες. Προτού δούμε το
C3 να κυλά τους τροχούς του στους ευρωπαϊκούς δρόμους, η εταιρία δημιουργεί και επετειακές εκδόσεις.
Ο λόγος για το
Citroen C3 Feel το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 αντίτυπα, που θα υιοθετούν την απόχρωση Polar White μαζί με την Sport Red οροφή. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο σε μέγεθος λογότυπο «C3», το ίδιο που κοσμεί και τις εμπρός θύρες. Στα υπόλοιπα έχουμε φιμέ παράθυρα αλλά και Cross τροχούς 17 ιντσών.

Κλείσιμο
Εντός την παράσταση κλέβουν οι υφασμάτινες επενδύσεις Capsule Red αλλά και το ConnectedCam, που επιστρατεύει HD κάμερα με ευρυγώνιο φακό. Θεωρείται αυτονόητο πως υπάρχει και το σύστημα infotainment Citroen Connect Nav, με οθόνη αφής 7 ιντσών, 3D GPS όπως επίσης και φωνητικές εντολές.

Το C3 Feel δεν λησμονεί και την ασφάλεια, έχοντας στη φαρέτρα του το σύστημα Citroen Connect Box, το οποίο περιλαμβάνει το SOS Pack, το Blind Spot Monitoring όπως επίσης και μια ευκρινέστατη κάμερα οπισθοπορείας.  


citroen C3 Feel-640

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης