To supercar από το Μεξικό

To supercar από το Μεξικό

Το VUHL 05 φέρει κινητήρα της Ford απόδοσης 289 ίππων, όμως στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ θα εμφανιστεί μία ακόμη πιο άγρια έκδοση.

To supercar από το Μεξικό
Η VUHL προέρχεται από το Μεξικό, μία χώρα που δεν φημίζεται για τα αυτοκίνητά της. Το εικονιζόμενο 05 είναι το πρώτο της supercar, με αλουμινένιο μονοκόκ, βάρος κάτω από 700 kg και 2λιτρο EcoBoost από τη Ford που αποδίδει 289 ίππους και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 σε 3,7 sec. Σε λίγες ημέρες θα δούμε την έκδοση 05RR, ακόμη πιο σκληροπυρηνική και με προσανατολισμό την οδήγηση στην πίστα.

Η VUHL (τα αρχικά σημαίνουν Vehicles of Ultra High-performance and Lightweight, δηλαδή Οχήματα Πολύ Υψηλών επιδόσεων και Χαμηλού βάρους) διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Μ. Βρετανία, καθώς περίπου τα μισά μέρη του αυτοκινήτου εξελίσσονται και παράγονται εκεί. Έτσι επέλεξε το προσεχές Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (23-26 Ιουνίου) για να αποκαλύψει το 05RR.

Στην ανάβαση του Γκούντγουντ θα το οδηγήσει o νεαρός Άγγλος οδηγός του GP2, Τζόρνταν Κινγκ. H VUHL θα διατηρήσει πάντως την άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης