F1: Αισιοδοξία στην BMW

F1: Αισιοδοξία στην BMW

  • Ο αγωνιστικός διευθυντής ευελπιστεί σε νίκες
  • Στόχος τους να μπουν «σφήνα» σε Ferrari και McLaren

Μετά από δυο πολύ καλές εμφανίσεις της BMW Sauber F1 στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς σε Αυστραλία και Μαλαισία, ο αγωνιστικός διευθυντής Μάριο Τάισεν μιλώντας για την πορεία της ομάδας από δω και πέρα τόνισε: «Έχουμε δυο στόχους για φέτος. Ο ένας είναι να μπούμε στη μάχη της κορυφής ανάμεσα στις άλλες δύο ομάδες και να την μετατρέψουμε σε μάχη για τρεις. Ο άλλος μας σ

F1: Αισιοδοξία στην BMW
  • Ο αγωνιστικός διευθυντής ευελπιστεί σε νίκες
  • Στόχος τους να μπουν «σφήνα» σε Ferrari και McLaren

Μετά από δυο πολύ καλές εμφανίσεις της BMW Sauber F1 στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς σε Αυστραλία και Μαλαισία, ο αγωνιστικός διευθυντής Μάριο Τάισεν μιλώντας για την πορεία της ομάδας από δω και πέρα τόνισε: «Έχουμε δυο στόχους για φέτος. Ο ένας είναι να μπούμε στη μάχη της κορυφής ανάμεσα στις άλλες δύο ομάδες και να την μετατρέψουμε σε μάχη για τρεις. Ο άλλος μας στόχος είναι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη φέτος σε κάποιον αγώνα».
Μιλώντας για τον αγώνα στην Μαλαισία, ο Τάισεν τόνισε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την απόδοση του μονοθεσίου. Ο Κουμπίτσα ήταν σε θέση να ακολουθήσει τις Ferrari από την αρχή του αγώνα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης