Οι τιμές του νέου σουπερμίνι της Suzuki

Οι τιμές του νέου σουπερμίνι της Suzuki

Το Baleno τοποθετείται στη γκάμα πάνω από το Swift, τόσο από πλευράς διαστάσεων (φθάνει τα 4 m) όσο και ποιότητας κατασκευής.

Οι τιμές του νέου σουπερμίνι της Suzuki
Με την παρουσίαση στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, η αντιπροσωπεία της Suzuki λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο της σουπερμίνι. Το 5θυρο Baleno βασίζεται σε νέα πλατφόρμα που σε συνδυασμό με τους σύγχρονους κινητήρες προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, ενώ στα ατού συγκαταλέγεται ο εξαιρετικά μεγάλος για την κατηγορία χώρος αποσκευών (355 lt).

Ο νέος τρικύλινδρος BoosterJet των 998 cc αποδίδει με τη βοήθεια turbo 111 ίππους και 17,3 kgm ροπής (διαθέσιμη από τις 2.000 έως τις 3.500 rpm). Διαθέσιμος είναι επίσης ο ατμοσφαιρικός 1.2 DualJet με 90 ίππους και 12,2 kgm ροπής.



Οι τιμές αρχίζουν από τα 11.340 ευρώ (με όφελος απόσυρσης) για την έκδοση με τον 1.2 και το επίπεδο εξοπλισμού GL. Το επιπλέον κόστος για την έκδοση GL+ είναι 650 ευρώ (11.990), ενώ η GLX πωλείται προς 13.480 ευρώ. Το Baleno με τον τρικύλινδρο 1.0 κοστίζει από 12.660 (έκδοση GL) έως 15.312 ευρώ (GLX). Η ήπια υβριδική έκδοση SHVS (ενσωματώνει σύστημα μίζας/γεννήτριας που συνδράμει τον κινητήρα κατά την εκκίνηση και φορτίζει την μπαταρία) επιβαρύνεται με 500 ευρώ.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης