Video: Στα σκαριά και δεύτερο πολυτελές Hyundai

Video: Στα σκαριά και δεύτερο πολυτελές Hyundai

Η Genesis με αργά αλλά σταθερά βήματα προσπαθεί να εδραιωθεί ως μία υπολογίσιμη premium «δύναμη» σε δύσκολες αγορές, όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Video: Στα σκαριά και δεύτερο πολυτελές Hyundai
Το New York Concept θα αποκαλυφθεί στις 23 Μαρτίου στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της αμερικάνικης μεγαλούπολης και μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε σε μία σκοτεινή φωτογραφία και ένα σύντομο video.

Το πρωτότυπο τετράθυρο sedan χαρακτηρίζεται από φουτουριστικά στοιχεία τόσο στο αμάξωμά του (φώτα, εξωτερικοί καθρέπτες) όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Οι διαστάσεις του δεν είναι γνωστές, όμως προφανώς θα είναι μικρότερες από αυτές του G90, το οποίο είναι η ναυαρχίδα της Genesis με μήκος 5,2 m. και μεταξόνιο 3,16 m. (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Ενδέχεται το New York Concept να οδηγήσει σχεδιαστικά και μηχανολογικά στο μεσαίο sedan της Genesis. Πέρα από τη Βόρεια Αμερική, η θυγατρική της Hyundai θα δραστηριοποιηθεί σε Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή. Όσον αφορά την Ευρώπη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχή της Genesis θα γίνει με SUV και όχι με τα μεγάλα sedan.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης