Τι θα δείξει τον Μάιο η Renault Sport;

Τι θα δείξει τον Μάιο η Renault Sport;

Υπομονή μέχρι το Grand Prix του Μονακό θα πρέπει να κάνουμε για να δούμε το πρώτο μοντέλο RS της Renault, μετά την επιστροφή της στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τι θα δείξει τον Μάιο η Renault Sport;
Κατά την παρουσίαση του μονοθεσίου και των οδηγών της Renault Sport Formula 1 Team στο Παρίσι, ανακοινώθηκε η δομή τόσο του τμήματος motorsport όσο αυτού που θα κατασκευάζει τα σπορ μοντέλα παραγωγής. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Renault, Κάρλος Γκον, η Renault Sport Racing θα έχει την ευθύνη για όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες και η Renault Sport Cars για τα αυτοκίνητα επιδόσεων. Οι δύο ομάδες θα συνεργάζονται σε διάφορους τομείς (π.χ. μηχανολογικό, μάρκετινγκ) προκειμένου η Renault να εκμεταλλευτεί εμπορικά την τεχνολογία αλλά και την προβολή που απολαμβάνει η Formula 1.

Τι θα δείξει λοιπόν η Renault στο Πριγκιπάτο; Προφανώς το επόμενο μοντέλο της οικογένειας RS, ίσως σε πρωτότυπη μορφή. Θα είναι η νέα γενιά του Megane RS; Μήπως μία ακόμη πιο ισχυρή τετρακίνητη έκδοση, με τη συνδρομή και ηλεκτρικού μοτέρ για να ξεπεράσει σε δύναμη τους 350 ίππους του Focus RS; Ή θα γίνουν πράξη οι φήμες για λανσάρισμα του Kadjar RS;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης