Αυτό είναι το τελευταίο Lancer Evo

Αυτό είναι το τελευταίο Lancer Evo

Η εν λόγω έκδοση του σπορ sedan της Mitsubishi έχει ουσιαστικά αποχαιρετιστήριο ρόλο, αποτελώντας τον επίλογο σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιαπωνικής εταιρείας.

Αυτό είναι το τελευταίο Lancer Evo
Στην αγορά των ΗΠΑ λανσαρίστηκε η συλλεκτική έκδοση Final Edition, ενός από τα πιο καθαρόαιμα σπορ τετρακίνητα - και πάνω από όλα οικονομικά προσιτά - μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί έως τώρα.

Η εν λόγω έκδοση του Mitsubishi Lancer Evo έχει ουσιαστικά αποχαιρετιστήριο ρόλο, αποτελώντας τον επίλογο σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιαπωνικής εταιρείας. Η οποία έχει προγραμματίσει την παραγωγή 1.600 αυτοκινήτων Final Edition που οπτικά ξεχωρίζουν από τις μαύρες λεπτομέρειες, την ελαφρώς διαφοροποιημένη μάσκα, τις ζάντες της Enkei, τους bi-xenon προβολείς, καθώς και διάφορες ανάλογου ύφους αναβαθμίσεις στο εσωτερικό.



Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός τετρακύλινδρος δίλιτρος turbo, που για την περίσταση αποδίδει 307 PS και 42,1 kgm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Super All Wheel, τα φρένα είναι της Brembo, τα ελατήρια της Eibach και τα αμορτισέρ της Bilstein. Όλα τα παραπάνω σημειώστε τα, διότι οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας λένε πως το επόμενο Evo μάλλον δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το απερχόμενο.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης