DTM: Στις παρυφές των Άλπεων

DTM: Στις παρυφές των Άλπεων

Ο 5ος αγώνας του Γερμανικού πρωταθλήματος Τουρισμού θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Red Bull Ring στο Σπήλμπεργκ της Αυστρίας.

DTM: Στις παρυφές των Άλπεων
Μετά το θρίαμβο των BMW στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας στο Ζάντβροοπ το DTM θα βρεθεί σ' ένα μοναδικό σκηνικό. Στην πρόσφατα ανακαινισμένη πίστα του πρώην A1 Ring οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα για 3 μέρες. Από αγώνες Porsche Carrera Cup, Ευρωπαϊκή F3, Audi Sport TT CUP μέχρι σπέσιαλ φωτογράφιση των grid girls.
 
Το κύριο μενού φυσικά συμπεριλαμβάνει το διπλό αγώνα του DTM Σάββατο και Κυριακή στην πίστα των 4.3km που έχει 11 στροφές. Η τοποθεσία στο οροπέδιο της Στύρια είναι μοναδική και σίγουρα οι οδηγοί των Mercedes, BMW, Audi θα δώσουν μια ανάλογη παράσταση. Ο αυριανός αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς είχαμε κυριαρχία των Audi, ενώ στον τρίτο
Κλείσιμο
στη Νυρεμβέργη τα αυτοκίνητα με το αστέρι πήραν τη νίκη και το Σάββατο και την Κυριακή. Ο Pascal Wehrlein κέρδισε για λογαριασμό της Mercedes-AMG C 63 DTM το Σάββατο και ο Robert Wickens με την ομάδα SILBERPFEIL Energy Mercedes-AMG C 63 DTM κέρδισε την Κυριακή.



Στον τελευταίο αγώνα στο Ζάντβροοπ ήταν η σειρά των BMW να λάμψουν oι M4 κατέλαβαν τις επτά πρώτες θέσεις στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου όπου κέρδισε ο Marco Wittmann και  τις 5 πρώτες θέσεις την Κυριακή όταν ο da Costa πήρε την παρθενική του νίκη στο θεσμό.  Ο 23χρονος Πορτογάλος που είναι μέλος της Red Bull Junior team είδε τον Kvyat να του “τρώει” τη  θέση στην Toro Rosso αλλά τελικά βρήκε διέξοδο στο DTM και τη Formula E.

Στη βαθμολογία των οδηγών προηγείται ο Green με 81 βαθμούς και ακολουθούν οι Ekstrom και Wehrlein με 76 βαθμούς. Στους κατασκευαστές η Audi έχει 297 βαθμούς, η Mercedes ακολουθεί με 249 ενώ η BMW μετά το θρίαμβο στο Ζάντβροοπ πλησίασε στους 237 βαθμούς.



#7 Bruno Spengler, BMW M4 DTM

O αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδος ενώ ο Κυριακάτικος στις 17:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης