Πλησιάζει η αποκάλυψη της μίνι-Panamera

Πλησιάζει η αποκάλυψη της μίνι-Panamera

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Porsche έχει έτοιμη την Pajun προκειμένου να τη θέση υπό την κρίση του κοινού στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πλησιάζει η αποκάλυψη της μίνι-Panamera
Πριν λίγους μήνες ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Mατίας Μίλερ, είχε δηλώσει σε γερμανική εφημερίδα ότι η κυκλοφορία ενός sedan, μικρότερου από την Panamera, δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το 2017. Νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν τη γερμανική μάρκα να είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο – σε πρωτότυπη μορφή – το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το γαλλικό L’Automobile Magazine η Porsche έχει έτοιμη την Pajun (έτσι θα ονομάζεται η… μίνι-Panamera) προκειμένου να τη θέση υπό την κρίση του κοινού στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Θα είναι ένα concept car που όμως θα προαναγγέλλει σε σχεδίαση και τεχνολογία το μοντέλο παραγωγής.

Στόχος της Porsche είναι να εισέλθει σε πιο προσιτές οικονομικά κατηγορίες από αυτήν της Panamera, απέναντι δηλαδή σε μοντέλα όπως η BMW Σειρά 5 και η Mercedes E-Class, αλλά και στο Tesla Model S. Για να αντιμετωπίσει το μοντέλο από τις ΗΠΑ, η Pajun αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά σε υβριδική έκδοση και στη συνέχεια σε αμιγώς ηλεκτρική, με μηδενικούς δηλαδή ρύπους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης