Δοκιμές για τη BMW M2 με τους 370 ίππους

Δοκιμές για τη BMW M2 με τους 370 ίππους

Η πίστα του Nurburgring είναι το αγαπημένο στέκι των παπαράτσι γύρω από ρεπορτάζ του αυτοκινήτου και αυτή την φορά το νέο τους… θύμα ήταν η νέα M2.

Δοκιμές για τη BMW M2 με τους 370 ίππους
Η νέα M2 Coupe αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους προς τα τέλη του έτους για να αποτελέσει ένα από τα πιο καυτά κουπέ που έχουν κατασκευαστεί έως τώρα. Και αυτό δεν χωρά αμφιβολία από την στιγμή που κάτω από το καπό θα υπάρχει ο τρίλιτρος εξακύλινδρος TwinPower που θα αποδίδει 370 PS με το τούρμπο να έχει και λειτουργία overboost με την ροπή να φτάνει τα 51 kgm (από 47).

Από πλευράς εμφάνισης, η Μ2 Coupe αναμένεται να έχει όλα τα καλά ενός «ντοπέ» μοντέλου με φουσκωμένους θόλους και ποδιές, τετραπλές απολήξεις και γενικότερα μία hardcore εμφάνιση όπως κάθε μοντέλο της σειράς Μ. Το βάρος θα περιορισθεί περίπου στα 1.400 kg και σύμφωνα με τις φήμες θα υπάρχει έκδοση μόνο με μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο. Όσο για τις επιδόσεις, το 0-100 αναμένεται να βρίσκεται περίπου στα 4,4 sec με την τελική να περιορίζεται στα 250 km/h και να φτάνει τα 275 km/h στο πακέτο M Driver.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης